• Levertijd 1 week
  • 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Persoonlijk advies

Bestellen

 

Hoe bestel ik kussens op maat bij opmaatkussens.nl?

Op onze website kan je in 4 simpele stappen je kussens op maat bestellen:

In stap 1 kies je het type kussen.

In stap 2 kies je de stof.

In stap 3 kies je de kleur.

In stap 4 vul je de afmetingen in en kies je de vulling.

De prijs van kussen wordt direct berekend.

 

Wat moet ik doen als ik afwijkende afmetingen of vormen wil bestellen?

Als je een speciale wens hebt voor kussens op maat stuur je een email naar info@opmaatkussens.nl of vul je het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling zien?

Via mijn account kan je inloggen op je persoonlijke pagina. Hier kan je de status van je bestelling zien.

 

Moet ik verplicht een account aanmaken?

Het aanmaken van een account is niet verplicht. Maar als u wel een account aanmaakt worden uw gegevens bewaard en kunt u de status van uw bestelling volgen.

 

Kan ik een stofstaal bestellen?

Het is mogelijk een stofstaal aan te vragen. Stuur hiervoor een email naar info@opmaatkussens.nl of vul het contactformulier in. Vermeld de stofnaam en de kleur die u als staal wilt ontvangen. Het aanvragen van een stofstaal is gratis. Per bestelling kunt u maximaal 3 stofstalen aanvragen.

 

Kan ik als zakelijke klant ook kussens bij opmaatkussens.nl bestellen?

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen terecht bij opmaatkussens.nl. Zakelijke klanten kunnen contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@opmaatkussens.nl of het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken.

 

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

U kunt uw bestelling binnen 24 uur na plaatsing nog wijzigen. Stuur hiervoor een email naar info@opmaatkussens.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Alle producten die via de website opmaatkussens.nl worden verkocht zijn maatwerk, waardoor u geen aanspraak kunt maken op het herroepingsrecht. Mocht u uw bestelling toch willen annuleren dan brengen wij 50% van het aankoopbedrag in rekening.

 

Kan ik mijn kussens ook retour sturen?

 

Normaal heb je bij online bestellingen het recht om je bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Omdat wij de kussens speciaal voor jou op maat maken kan dit bij ons helaas niet! Mocht er iets niet goed zijn aan je kussens, dan zullen we dit uiteraard wel herstellen. Om zeker de juiste keuze te maken kan je vooraf altijd gratis kleurstalen aanvragen door een email te sturen naar info@opmaatkussens.nl

 

Levert opmaatkussens.nl ook buiten Nederland?

Op dit moment levert opmaatkussens.nl alleen in Nederland en België.