• Levertijd 1 week
  • 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Persoonlijk advies

Over ons

Geschiedenis

 

 

Opmaatkussens.nl is ontstaan uit een familiebedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de meubelbranche. Door de toenemende vraag naar kussens op maat hebben wij Opmaatkussens.nl opgericht.

Opmaatkussens.nl is onderdeel van SofaBazaar.

 

Producten

 

 

Bij Opmaatkussens.nl kan je kussens op maat bestellen. Deze kussens op maat zijn binnen of buiten te gebruiken op boten, in caravans of op loungesets. Wij beschikken over diverse stoffen en vullingen om de perfecte kussens te maken.

 

Wij maken verschillende typen kussens. Ten eerste maken we onderscheid tussen zitkussens en rugkussens. Daarnaast kan je kiezen tussen strakke kussens of plof kussens. Strakke kussens zijn gevuld met polyether en/of koudschuim en zijn strak van vorm. Plof kussens worden gevuld met polyether vlokken en zijn daarom wat losser en zachter.

 

Als je je kussen samenstelt kan je kiezen voor indoor of outdoor stoffen. Bekende outdoor stoffen die wij gebruiken zijn Sunbrella en Sunproof Cartenza. Deze stoffen hebben unieke eigenschappen waardoor deze waterafstotend, rot- en schimmelwerend en lichtbestendig zijn. Ze zijn ideale outdoor stoffen dus!

 

De vulling van je kussen bestaat uit polyether, koudschuim of vlokvulling. Afhankelijk van het gebruiksdoel van je kussen kies je de meest geschikte vulling.

 

Tenslotte voer je de afmetingen van je kussen in. Mocht je een kussen met een afwijkende maat willen, dan krijg je hiervan een melding en kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook als je een kussen met een afwijkende vorm wil kan je contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Leveranciers

 

 

Opmaatkussens.nl is een familiebedriijf. Onze kussens worden geproduceerd in onze eigen fabriek. De stoffen kopen wij in bij geselecteerde stoffenleveranicers in heel Nederland.

 

Opmaatkussens.nl is onderdeel van PerfectPillows.