• Levertijd 1 week
  • 7 dagen per week bereikbaar van 9 tot 21 uur
  • Persoonlijk advies

Gastenboek

We zijn zeer tevreden. Gaan er van genieten deze zomer met onze prachtige kussens.Bedankt...

Mehmet - Oss

Kussens voor onze caravan: supersnelle levering, keurig afgewerkt. Waar voor je geld bij dit bedrijf!!!

Nauta - Zwaag

Maandag besteld zaterdag ontvangen. Zondagmorgen een mailtje gestuurd omdat ik dacht dat 1 zitkussen niet overeenkwam met de bestelde maat. Binnen een uur een telefonisch reactie en kwam direct langs. Zeer goed en uitgebreid aangetoond dat de maat wel correct was. De kussenhoes drukt het nog wat samen. Zelden zo'n service meegemaakt. Klant is koning bij dit bedrijf. De kwaliteit,levering en service is van hoog niveau. Mocht je op maat gemaakte kussen nodig hebben dan kan ik je Op maat kussen van harte aanbevelen.

jan klopping - Amersfoort

Hulde aan de makers van deze geweldige kussens.Supersnelle levering.De bezorger hielp zelfs met het plaatsen van de kussens.De door mijzelf gemaakte bank is nu echt een plaatje geworden.

G.vermeent - De Meern

Beste Op maat kussen, Ik wilde jullie bij deze bedanken voor de schitterende kussens. Het is nog geen zomer en we moeten zien hoe ze er na de zomer uitzien, maar het ziet er keurig netjes uit! Hartstikke bedankt,

Niels Straathof - Uithoorn

Zojuist zijn de kussens bezorgd en ze zijn perfect!! Super dat jullie ze zo snel kunnen leveren! Ga jullie zeker aanraden aan iedereen die maatkussens nodig heeft.

Linda Jansen - Breda

Wat een goede service! Snelle levering en mooie kwaliteit kussens.

Danielle Jansson - Schiedam

Bedankt voor de mooie kussens! We zijn er erg blij mee, zitten fantastisch en erg mooi gemaakt!

Sam - Huizen

met deze mooie kussens is mn balkon helemaal zomer klaar :)

Lieselotte van Belle - Amsterdam

Prachtige stevige kussens. Snelle levering en uitstekende service. Prima kwaliteit. Complimenten en we kunnen dit bedrijf een ieder aanraden. We zijn zeer tevreden. Gaan er van genieten deze zomer en hopelijk nog vele jaren.

Wim en Thea Oosterom - Lunteren

Wij zijn zeer content met de mooie kussens door jullie bedrijf gemaakt en geleverd! De afwerking is uitstekend, het materiaal en de kleur van goede kwaliteit. We voelen ons ' de koning te rijk' met deze aanwinst in onze tuin. Veel complimenten uit de buurt gehad. Dankjulliewel!!!!

Margo van Haeringen - Berg en Terblijt Zd. Limburg

Wat een keus! En wat een supersnelle levering! Dat is genieten. Bedankt!

Hans en Matty - Zwijndrecht

Fijne overzichtelijke site. Ruime keus. Enorm snelle levering. Onze complimenten voor de service en de kwaliteit. B. Schalk - Spijk gn

Beitske Schalk - Spijk gn

Pirma service. De stof ivan de kussens s makkelijk schoon te maken. Ideaal.

Jan van Eik - Nijmegen

Wij zijn blij met onze aankoop via Opmaatkussen. Snelle levering en goede kwaliteit. Met vriendelijke groet, mevr Pieters

mevr. Pieters - Heerhugowaard

Pagina:

Naam
Woonplaats
E-mail
Opmerking